Продавець Unified Ukraine (Працює сайт - unified.com.ua) розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
70 відгуків
Станьте партнером 3CX, і ми допоможемо вам заробляти!Стати партнером
+380 (67) 958-68-68
+380 (44) 392-86-76
+380 (95) 718-98-66
вул. Вернадського, 24 / 4, Дніпро, Україна
Коммунікаційні системи 3CX - телефонія та відеоконференції для бізнесу від Unified Ukraine
Залишити відгук

Основний розділ

  • Poly Studio Room Kits для відеоконференцій Microsoft Teams Rooms
    Комплекти обладнання Poly Studio Room Kits є готовими рішеннями для підготовки вашого конференц-залу до відеоконференцій у системі Microsoft Teams Rooms. Poly пропонує рішення для кімнат переговорів та конференц-залів різного розміру. Ви зможете підібрати потрібне рішення в залежності від розміру конференц-залу. При цьому у всього обладнання буде однаковий інтерфейс управління та найголовніше - висока якість відео та звуку та фірмові технології Poly.
  • Огляд панорамних камер 360 для відеоконференцій
    В огляді порівнюються 4 моделі камер компанії Kandao. Всі вони забезпечують круговий огляд 360 градусів, мають вбудовані динаміки та мікрофони, але відрізняються додатковими можливостями та відповідно ціною. Розглянуті такі моделі – Kandao Meeting 360, Kandao Meeting Pro, Kandao Meeting Ultra Standart та Kandao Meeting Ultra.
  • Камери для відеоконференцій Aver - порівняння моделей
    У цій статті розглянемо камери для відеоконференцій Aver з оптичним зумом, які підійдуть для конференц-залів та переговорних кімнат середнього та великого розміру, до 10 осіб та більше. Все це поворотні камери з оптичним зумом, але вони відрізняються за різними додатковими можливостями та ціною. Також виробник пропонує PTZ камери, які були розроблені спеціально для навчальних закладів та дистанційного навчання - Aver DL10 та DL30.
  • Конференц-телефони Poly Trio — SIP, USB, Bluetooth
    Компанія Poly (Polycom) пропонує конференц-телефони преміумрівня, які забезпечують максимально реалістичне спілкування та чистий імерсивний звук. Вони забезпечують двосторонній повнодуплексний зв'язок із найвищою якістю, що підвищить ефективність ваших конференцій. Всі телефони підтримують різні варіанти проведення конференцій і гнучкі можливості з під'єднання до інших пристроїв — IP/SIP, USB, Bluetooth і Wi-Fi. По суті це смарт-конференція телефони.
  • Обладнання Poly для відеоконференцій Google Meat, Teams, Zoom та інших
    Компанія Poly пропонує відеобари серії Poly Studio X, які уявляють собою системи відеоконференцзв'язку на базі ОС Android та можуть працювати з різними програмами в автономному режимі без підключення до комп'ютера. В одному корпусі об'єднано всі необхідні елементи - комп'ютер, камера, динаміки, мікрофони. Станом на 2023 рік в серію входить 3 моделі, які розраховані на приміщення різного розміру та можуть використовуватися в кімнатах від кількох до кількох десятків осіб.
  • Керовані PoE комутатори Grandstream GWN7800
    Компанія Grandstream представила комутатори серії GWN7800, яка включає в себе 6 моделей з 8, 16 і 24 портами Gigabit Ethernet (RJ-45). Це високопродуктивні керовані комутатори корпоративного рівня (Layer 2+) з широким функціоналом. Серія включає 3 моделі з підтримкою PoE, які можна використовувати для живлення IP-телефонів, точок доступу та іншого обладнання PoE.
  • IP-телефони Grandstream для готелів
    Grandstream представляє нову серію IP-телефонів GPH, яка була розроблена спеціально для готелів. Компактні і прості у використанні телефони оснащені всім необхідним набором функцій, забезпечують високу якість звуку і підтримують дротове і бездротове підключення до IP-АТС. Телефони випускаються в двох кольорах - чорному і білому. Їх можна використовувати і в інших сферах - медицині (лікарні, поліклініки), освіті (школи, університети), торгівлі, багатоквартирних будинках.
  • Сонячні панелі Ecoflow - порівняння характеристик і можливостей
    Сонячні батареї виробництва Ecoflow – це відмінний спосіб заряджати акумулятори зарядних станцій, де б ви не знаходилися. Ecoflow пропонує 4 моделі панелей різної потужності, які оптимально підходять для будь-якого завдання. Основною перевагою сонячної панелі є можливість отримувати екологічно чисту і поновлювану енергію від сонця.
  • Огляд можливостей панорамної камери Kandao Meeting Pro
    Kandao Meeting Pro — панорамний конференц-камера, який дає круговий огляд на 360 градусів. Це не тільки камера, а ще й мікрофонний масив, динамік і вбудований Андроїд комп'ютер. Отже, Meeting Pro — це пристрій для відеоконференцій "все в одному", який може проводити відеоконференції без комп'ютера.
  • SIP-відеодомофони Fanvil модельний ряд 2021 року
    Модельний ряд SIP-відеодомофонів або внутрішніх станцій Fanvil складається з 4 моделей, які відрізняються розміром екрану і деякими додатковими функціями. Всі моделі підтримують протокол SIP для телефонії і відеодзвінків і стандарт ONVIF для роботи з IP-камерами відеоспостереження, а також підтримують можливість підключення різних датчиків і пристроїв. При цьому вартість найдешевшої моделі за станом на вересень 2021 р - 2400 грн.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner